Haarstudio 31
...KORTING PAKKEN...
Laat je gezicht omtoveren tot een sugerskull en ontvang leuke foto´s hierbij. Nu met verbouwingskorting voor slechts €38,25 Durf jij het aan?
De schmink is op waterbasis, huidvriendelijk en gemakkelijk te verwijderen. 
 
Omdat de nieuwe studio nog niet klaar is, maak ik de sugerskull in onze woonkamer met uitzicht over de landerijen van Oostwoud. 
De verbouwing is ondertussen gaande en totdat de nieuwe ruimte klaar is, kun je tijdelijk terecht in onze woonkamer voor je haar. Fijn met uitzicht over de landerijen. Je ontvangt 15% korting verbouwingskorting op alle behandelingen. Dat is nog eens leuk! En natuurlijk kun je alvast een kijkje nemen in de nieuwe studio. We hopen rond half december de studio klaar te hebben. Maak gelijk een afspraak!  App even naar 06-55534846
GIVE AWAY Maak nu kans op een fiber Infusion haarbehandeling op Facebook! Geschikt voor alle haartypes. Het maakt het haar gladder, glanzender, gezonder, het herstelt en reinigt.  Lees snel meer hierover op de Facebook pagina. 
 
 
BELLYPAINTING
Een bellypainting is tijdelijk afgeprijsd van €85 voor €65
Nog 2 mensen kunnen gebruik maken van deze actie.
Maak snel een afspraak!
Meer informatie kun je lezen bij schminken.
 
Bij bijna elke behandeling ontvang je gratis een ontspannende wasmassage van de hoofdhuid & nek en een haarmasker met warme doek. Dit voor de allerbeste verzorging van jouw haar! Bekijk hier welke behandelingen er mogelijk zijn.