Haarstudio 31
« Vorige

Haar en hoofdhuidproblemen

Wat is nou het grootste probleem met jouw haar of hoofdhuid?
Heb je snel vet haar, is je haar droog, statisch, dun, fijn, heb je roos, een gevoelige of droge huid, haaruitval, zit het futloos, gespleten punten, is het beschadigd, gekleurd, heb je krullen, of te stijl haar? Er is genoeg wat verholpen kan worden met een goede verzorging, een andere manier van stylen en een gezondere lifestyle
Lees even verder en wie weet staat jouw probleem hier wel in een blog.
Mocht dit niet het geval zijn, of heb je vragen, mail dan gerust even voor advies of nog beter...maak een afspraak in de studio, zodat er echt even goed naar gekeken kan worden. Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Ik help je graag verder met een persoonlijk advies!!
 
Heel belangrijk is de verzorging en styling van het haar. Maar zeker ook van binnenuit kun je het een en ander doen. Goede voeding, water, voldoende beweging en nachtrust zijn essentieel voor een goede gezondheid.
Hormonen in het lichaam, stress en medicijn gebruik hebben ook effect op het haar en de hoofdhuid. Balans is vaak de sleutel!
 
Ik werk in de studio met de zeer fijne producten van Kadus. 
Ze zijn luxe en toch betaalbaar, professioneel en innovatief. 
In professionele haarproducten zitten mildere stoffen en ook betere ingrediënten en in hogere concentraties vergeleken met goedkope haarproducten. Ze zijn daardoor wel wat duurder, want het is kostbaarder om te maken en er wordt altijd onderzoek naar gedaan om het product te verbeteren.. De producten van Kadus geven een milde verzorging, goede resultaten., gaan langer mee en zien er ook nog eens mooi uit! .
 
Ook kun je etherische oliën inzetten voor haar en huidproblemen.
Het kan toegevoegd worden bij shampoos en haaroliën.
 
Ik vertel je graag meer over de haar- en huidtypes en wat je hierbij het beste kunt gebruiken. in de volgende blogs. 
Er zijn nog geen berichten geschreven, doe dat hieronder
Geschreven op: 10-02-2018