Haarstudio 31
« Vorige

Heb jij snel statisch haar?

Heb je ook zo snel statisch haar met dit koude weer? Door de kou en droge lucht wordt je haar sneller statisch geladen. Je haar kan alle kanten op gaan staan en dat wil je natuurlijk niet! Wat je hier aan kunt doen is het volgende.

 

- Maak je haar even nat, maar als het droogt is het effect daarvan weer weg.

- Gebruik geen plastic kam, maar een borstel van nylon, hout of echte haren.

Ook zijn er speciale borstels die statisch haar tegengaan.

- Je kunt wat haarlak SPRAY SET IT (Flexibele spray voor onmiddellijke natuurlijke fixatie die tot 24 uur houdt. De flexibele fixatie houdt het haar de hele dag door in beweging. Makkelijk uit te borstelen en uit te wassen.) op je haar spuiten en dan doorkammen. Is je trui ook snel statisch.? Spuit hier dan ook meteen een beetje haarlak op. 

 

 

- Doe een beetje wax, olie of ander vettig product in je haar. Dit houdt je haar in bedwang en maakt het wat zwaarder.

- Was je haar niet te vaak. Hoe droger het haar is, hoe sneller je statisch haar krijgt. Gebruik vochtinbrengende producten zoals de DEEP MOISTURE serie van Kadus. Hele fijne shampoo, crèmes en haarmasker met honing en mango extracten. Ruikt ook nog eens heerlijk!

- Gebruik de REPAIR LEAVE IN CONDITIONING BALM van Kadus. Het repareert het beschadigde haar zichtbaar, voedt het beschadigde haar direct van wortel tot punt, zonder te verzwaren. Voorkomt statisch haar en maakt het direct sterker, zijdeachtig en makkelijk te doorkammen.

- Zet een hoed, muts, petje op of doe een haarband in je haar.

- Gebruik wat haarolie VELVET OIL van Kadus in je haar. Een uitzonderlijke, lichtgewicht olie, verrijkt met voedende argan olie. De luxe formule maakt het haar direct levendig zonder het te verzwaren. Velvet Oil dringt snel in het haar, herstelt en herstructureert het haar.

- Draag schoenen met leren zolen.

 
 
Ik hoop dat je hier iets mee kunt!

Heb jij ook nog goede tips tegen het statische haar?

Laat het hieronder even weten!

 

 

Je kunt producten bestellen door even een mail of app te sturen.
Wil je uitgebreider persoonlijk advies? Maak dan een afspraak in de studio!
Er zijn nog geen berichten geschreven, doe dat hieronder
Geschreven op: 28-02-2018