« Vorige

10 Zomerse haartips

Jeej! Het is zomer en dat betekent zon, zee, wind, zand, zwembad, strand, warmte....Kortom je haar wordt hier niet beter op. Het wordt droger, stugger, pluiziger, de glans verdwijnt, het wordt lichter en bleekt uit. Net als je huid vraagt het haar ook extra liefde, bescherming en verzorging. Hierbij wat tips voor jou om de zomer door te komen met mooi haar:
 
 
 
1) Ga zo min mogelijk in de zon zitten. Doe je dit wel? Zet dan een hoedje/petje op of doe een stoffen haarband in je haar om het te beschermen.
2) Verf je haar minder vaak in deze periode. Het haar licht al op en wordt anders nog droger.
3) Ga je toch de zee of het zwembad in? Wat natuurlijk heel logisch is...Maak je haar dan eerst nat met normaal water, zodat het zoute of chloor water niet helemaal opgenomen wordt. En spoel je haar goed uit na het zwemmen.
4) Investeer in je haar! Bescherm je haar met een serum of de Sun Spark conditioning lotion van Kadus. Dit geeft je haar een goede bescherming, glans en maakt het zachter.
5) Was je haar met de Sun Spark shampoo van Kadus. De Salon exclusieve formule reinigt en verzorgt haar dat door de zon is beschadigd. Het beschermt tegen uv straling en maakt het haar zacht en glanzend. 
6) Gebruik hiernaast ook minstens 1x per week een haarmasker van Kadus voor extra verzorging. Je haar vindt dit heerlijk! 
7) Fohn je haar even niet deze tijd. Dit droogt het haar alleen extra uit. En even met de wind door je haar, is het zo droog. Denk hierbij ook aan alle andere manieren van stylen met warmte zoals een krultang of stijltang. Deze kun je beter ook even in de kast laten liggen.
8) Je kunt je haar natuurlijk laten knippen als het nodig is. En vraag dan meteen advies voor jouw haar en hoofdhuid. 
9) Een extra oppepper is een herstellende plexbehandeling. Laat dit ook gelijk doen, als je er toch bent...
10) Eet gezond en drink veel water! Een gezonde lifestyle helpt mee aan mooi haar!
 
En hierbij nog een extra tip...
Er zijn van Kadus verschillende kleine handige meeneem producten verkrijgbaar in de studio. Denk aan shampoo, masker, haarlak, gel en mousse. Super handig voor op vakantie en leuk geprijsd! Al voor €3,10 heb je een product in handen.
Kom even langs en neem mee!
 
 
Je kunt producten bestellen door even een mail of app te sturen.
Wil je uitgebreider persoonlijk advies? Maak dan een afspraak in de studio!
 
 
Heb jij nog extra tips? Plaats ze dan hieronder!
Er zijn nog geen berichten geschreven, doe dat hieronder
Geschreven op: 16-07-2018