Haarstudio 31
...JOUW BUIK WORDT EEN SCHILDERIJ...
Ben je zwanger? Dan is een bellypainting toch wel het allerleukste om te laten maken!
Met huidvriendelijke schmink op waterbasis wordt de buik beschilderd naar wens.
Meestal rond de 30 weken is dit heel mooi om te laten doen. Er zijn heel veel afbeeldingen mogelijk. Dit gaat natuurlijk in overleg. Afhankelijk van de afbeelding duurt het ongeveer 3 uur.
Je kunt zitten, liggen, staan. Net wat prettig is. Hierna wordt als service een fotoshoot gemaakt van het resultaat. Dit mag ook buiten in het parkje hier dichtbij. De kosten hiervoor zijn €95.00
 
GEEN BABYSHOWER MAAR EEN MOTHERBLESSING?
Nieuw in Nederland zijn de motherblessings. Hierbij wordt de zwangere vrouw verwend met bv rituelen, een meditatie, massages, voetenbadje en ontvangt de vrouw tips voor de aankomende bevalling.. Het is een middag om haar in het zonnetje te zetten, meer zelfvertrouwen en kracht te geven als aanstaande moeder. Ook wordt de buik beschilderd met bv een mooie mandala en je kunt bv allemaal een kraal meenemen en zo een ketting maken of bloemen voor een mooie bloemenkrans. De gasten brengen eten en drinken mee om samen van te genieten. Een motherblessing is bijzonder om mee te maken en zou ook in de studio kunnen, evenals de welbekende babyshowers.
Verhuur van de ruiimte incl mandala bellypainting en foto's is €200 en kan op de dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
 
 
 
Maak gelijk een afspraak en kom langs voor een gezellige en bijzondere middag!
 
 
...HELP, WAT ZIE JIJ ER ENG UIT...
 
Zeg dat wel met een facepainting! Durf jij het ook aan om zo op de foto te gaan? Je bent welkom om je gezicht om te laten toveren tot een unieke sugerskull. Er wordt gewerkt met huidvriendelijke schmink op waterbasis en make-up. Hierna worden er foto's gemaakt van het resultaat. Je hoeft niet geschminkt naar huis als je dat niet wilt. Met water en remover is het makkelijk te verwijderen alsof er niets gebeurd is. Het kost 60 euro incl foto´s. 
 
 
Maak gelijk een afspraak! Bel of app even naar 06-55534846 of stuur een mailtje.
 
 
 
...VOOR DE KLEINTJES...
 
Ook kunnen kinderen geschminkt worden. Er zijn leuke afbeeldingen die ze zelf kunnen uitzoeken en ze zijn zo gelukkig! Dit kan al vanaf 10 euro.
 
 
 
Maak gelijk een afspraak! Bel of app even naar 06-55534846 of stuur een mailtje.
 
 
Dit zijn wat voorbeelden van belly- en facepaintings. Heb je zelf een ander leuk idee? Er is veel mogelijk. Laat het dan even weten en neem contact op.