...MOOIE KLEUREN...
 
Kleuren van het haar kan op veel manieren en
in verschillende technieken gedaan worden.
Denk aan basiskleuringen, uitgroei, combinatie van een basiskleuring met andere tinten erdoorheen, highlights, lowlights, of balayage wat je tegenwoordig veel ziet. Ik help je natuurlijk bij het uitzoeken van de goede kleur(en) dat past bij jouw gezicht. Je kunt je haar laten opfrissen met een kleurshampoo en kleuren met een demi of permanente kleuring van Kadus.
Ook ontvang je verzorgingstips, om het mooiste kleurresultaat en de beste haarconditie te behouden. Lees deze tips ook in de blogs! Tevens kun je de wenkbrauwen laten verven, zodat deze mooi kleuren bij de haarkleur.
 
 
Ook mogelijk zijn de neon en pastel tinten. Durf jij het aan? Alles kan en mag tegenwoordig en daarom kun je terecht voor een felle kleur in jouw haar. Je kunt een paar plukjes laten doen, als hidden rainbow, of helemaal in volle kleur. Gewaagd en stoer! Er zijn veel manieren waarop het gekleurd kan worden. Op Instagram kun je bijv zoeken naar #mermaidhair of #unicornhair. De kleuren zijn uitwasbaar. Afhankelijk van de eigen haarkleur, conditie van het haar, het wassen, producten die je zelf gebruikt (bv met siliconen) en wat je ermee doet, zijn de kleuren 10 tot 20 wassingen houdbaar.
Maak gelijk een afspraak! Bel of app even naar 06-55534846 of stuur een mailtje.