Haarstudio 31
...EVEN VOORSTELLEN...
Ik ben Jessica Immen-van Ophem., 38 jaar en getrouwd met Sam. We vormen samen met onze dieren een fijn en warm thuis. Ik heb ondertussen alweer 22 jaar ervaring als haarstyliste. In 2007 ben ik gestart met Haarstudio 31 in Wervershoof. Eind 2018 zijn we naar Oostwoud verhuisd en vanaf januari 2019 ben ik daar mijn nieuwe studio begonnen.
Ik ben een rustig type, eerlijk, zorgzaam, creatief, kan goed luisteren en mensen kunnen vaak hun verhaal kwijt. Ik vind het fijn om de rust te behouden in de studio tijdens de behandelingen. Geen drukke salon, stress en afraffelen van klanten, maar met aandacht en respect alles doen. Dat waarderen de mensen erg. Ook voor ouderen en kinderen heb ik veel geduld. Het is fijn om verschillende mensen te ontmoeten in de studio.
Ik heb cursussen/trainingen gevolgd en de opleidingen voor all-round haarstyliste, visagiste, aromatherapie en kristaltherapie. 
In 2012 ben ik naast het kappersvak begonnen met Creative art by Jessica. Als kunstenares maak ik o.a. schilderijen voor binnen en buiten, vlinders voor buiten, sieraden, tassen, kleiwerken, bijenwaskaarten, dromenvangers, tafels, resin art en andere creaties. Creatief bezig zijn vind ik heerlijk om te doen. Jij ook? Kom dan eens langs voor een leuke workshop!
Creativiteit komt in alles terug. Mijn handen willen creëren. 
Een gouden combinatie.. .Ik nodig je graag uit in de studio en voel je welkom!
 
Liefs van Jessica