Haarstudio 31
...JOUW BUIK WORDT EEN SCHILDERIJ...
Ben je zwanger? Dan is een bellypainting toch wel het allerleukste om te laten maken! Met huidvriendelijke schmink op waterbasis wordt de buik beschilderd naar wens. Meestal rond de 30 weken is dit heel mooi om te laten doen. Er zijn heel veel afbeeldingen mogelijk. Dit gaat natuurlijk in overleg. Afhankelijk van de afbeelding duurt het ongeveer 3 tot 4 uur.
Je kunt zitten, liggen, staan. Net wat prettig is. Hierna wordt als service een fotoshoot gemaakt van het resultaat. Dit mag ook buiten in het parkje hier dichtbij.
 
foto door Renso Profijt fotografie
 
Maak gelijk een afspraak en kom langs voor een gezellige en bijzondere middag!
De kosten hiervoor zijn €85,00. De bellypaintings worden vaak cadeau gegeven voor een babyshower. Hier heb ik cadeaubonnen voor in de studio. De bon kan opgestuurd worden. Een mooi en bijzonder cadeau!
 
...HELP, WAT ZIE JIJ ER ENG UIT...
 
Zeg dat wel met een sugarskull facepainting! Durf jij het ook aan om zo op de foto te gaan? Je bent welkom om je gezicht om te laten toveren tot een unieke sugerskull. Er wordt gewerkt met huidvriendelijke schmink op waterbasis en make-up. Hierna worden er foto's gemaakt van het resultaat. Je hoeft niet geschminkt naar huis als je dat niet wilt. Met water en remover is het makkelijk te verwijderen alsof er niets gebeurd is. Nu voor slechts 40 euro incl foto´s. 
 
 
 
...VOOR DE KLEINTJES...
 
Ook kunnen kinderen geschminkt worden. Er zijn leuke afbeeldingen die ze zelf kunnen uitzoeken en ze zijn zo gelukkig! Dit kan al vanaf 10 euro.
 
 
...PARTIJTJES...
 
In Oostwoud en omgeving kan ik op locatie komen schminken.
Leuk voor een partijtje of ander feestje.
Per uur kost dit €35,00 inclusief materiaal en foto´s.
 
 
Maak gelijk een afspraak
 
Dit zijn wat voorbeelden van belly- en facepaintings. Heb je zelf een ander leuk idee? Er is veel mogelijk. Laat het dan even weten en neem contact op.