Haarstudio 31
...EEN HAARTATTOO... is helemaal hot deze tijd. De tattoo is tijdelijk, omdat het haar weer aangroeit. Het kapsel wordt in verschillende lengtes, lijnen en vormen geschoren. Super stoer en gaaf voor wie durft! Het vraagt natuurlijk wel veel lef, want je wordt gezien. Het kan bij vrouwen ,mannen, meiden en jongens gedaan worden. Eerst wordt het haar meestal in model geknipt en hierna wordt de tattoo gemaakt. Het is heel precies werk dus de klant moet echt goed stil kunnen zitten. Durf jij het aan? Maak dan een afspraak!
Het tarief voor een tribalshaving / haartattoo hangt af van de soort tattoo en de tijd dat hierbij komt kijken. Dit gaat in overleg. Je kunt van te voren eventueel een foto per mail of app sturen van wat je ongeveer wilt. Het haar wordt meestal eerst in model geknipt (zie prijs bij tarieven) en hierna wordt de tattoo geschoren. Dit bedrag komt hier dan bovenop.
 
Bij lang haar kun je kiezen om alleen de haartattoo te scheren bijvoorbeeld onder in de nek. Bij kort haar is het beter om alles in een keer te knippen en scheren.